Innskytervalget til forstanderskapet i Larvikbanken foregår i perioden frem til og med 5. mars kl. 15:30. Vedlagt finner du en kort presentasjon av kandidatene som stiller til valg. Innskytere som er over 18 år, som har og i de siste seks måneder har hatt et innskudd i banken på minst 2 500 kroner, har stemmerett. Mobilstemmer kan gis etter at man har mottatt en SMS fra banken. Papirstemmer avgis i banken 4. og 5. mars.
 

Berit Heide

Berit Heide, 58 år

Adresse: Solliveien 23, 3292 Stavern

Utdannet jurist og jobber som advokat i egen virksomhet i Larvik. Jeg liker friluftsliv i skog og mark både sommer og vinter. Jeg er glad i bøker og medlem av en bokklubb. Jeg mener lokalbanken er viktig på grunn av dens lokale forankring. Det gir banken god kunnskap om lokal næringsvirksomhet, boligbygging, idretts- og kulturvirksomhet som kommer kundene til gode. Det gjør kommunikasjonen enklere og beslutningsveiene kortere.

 

Bjørn-Thore Lie

Bjørn-Thore Lie, 38 år

Adresse: Lågendalsveien 2408, 3282 Kvelde

Driver/eier av Lie Graveservice AS og flere roller i norsk næringsliv. Bor på Rien gård i Lågendalen sammen med samboer og sønn. Larvikbanken for meg er viktig både i næring samt privat. En lokal bank hvor man føler seg sett og ivaretatt. Noe som betyr mye for meg. 

 

Brit Stensgaard

Brit Stensgaard, 54 år

Adresse: Vardesvingen 14, 3292 Stavern

Jeg er gift med Roy og bosatt i Stavern. Jeg jobber som spesialsykepleier på Kysthospitalet, og driver ved siden av Løktørka AS. Fritiden går mye med til musikk. Jeg er sterkt engasjert i korpsbevegelsen, og jeg spiller selv altsaksofon. Siden 2006 har jeg vært leder i Stavern-Agnes Musikkorps, og jeg er en av to jenter som spiller i Larvik Storband. Det er jeg stolt over!

Utover dette er jeg engasjert og aktiv i lokalmiljøet. Jeg liker båtliv, friluftsliv med hunden vår, god mat og opplevelser og samvær med familie/venner. Jeg mener at Larvikbanken som lokalbank bidrar med gode «kortreiste» tjenester, i form av god kunnskap om og nærhet til kundemassen. Larvikbanken gir raust økonomiske gaver til ulike lag og foreninger via gavefondet. Jeg synes Larvikbankens store engasjement for frivillighet er helt unik - noe særlig “Mennesker i vekst”-utdelingene viser.

 

Carsten Holt
 
Carsten Holt, 41 år

Adresse: Hedrumveien 2762, 3282 Kvelde

Lokalpatriot for bygda og kommunen vi bor i. Er bonde og medeier/driver i Lågen Agro AS, samt eier/driver av Brian Hansen EFTF AS, et entreprenør- og transportselskap. Har hatt flere verv i ungdoms- og idrettslaget i Hvarnes. Fritiden blir ofte brukt til turer i skogen til fots på sykkel og ski. Har langt og godt kundeforhold til Larvikbanken, og er veldig fornøyd med tilbudene og kundebehandling den tilbyr. En lokalbank som kjenner kommunen vi bor i er veldig viktig.

 
Eline Andresen
 
Eline Andresen, 33 år

Adresse: Solliveien 48, 3292 Stavern

Jobber som daglig leder på Eurosko og Dna larvik, og har gjort dette siden 2009. Enslig og bosatt i Stavern hvor jeg er født og oppvokst. 

 

Herman Sannerholt

Herman Sannerholt, 23 år

Adresse: Hummerbakkveien 390, 3294 Stavern

Oppvokst i Brunlanes, bor f.t. i Oslo. Er utdannet økonom fra BI og jobber som økonomisjef i et innovativt oppstartsfirma. Er engasjert politiker i Vestfold og Telemark Fylkeskommune. Larvikbanken har vært min støttespiller gjennom hele livet. Jeg brenner for at unge skal se nytten av ulike spareformer og å investere i egen bolig. Håper å kunne være Larvikbankens ambassadør i det yngre kundesegmentet.

 

Ida Helene R. Johansen

Ida Helene R. Johansen, 34 år

Adresse: Brunlaløkka 18, 3292 Stavern

Jeg er tilflytter fra Narvik og har bodd i Stavern siden 2011. Under jusstudiet jobbet jeg deltid som kundebehandler i dagligbank i Larvikbanken. Etter endt studie startet jeg i Larvik kommune og jobber nå som advokat ved Kommuneadvokatkontoret. I tillegg er jeg hovedtillitsvalgt for juristene i Larvik kommune. For tiden er jeg i permisjon, da jeg fikk en liten jente i starten av februar.

Fritiden brukes på familie og venner, trening og turer med hunden i skog og mark. Videre er jeg opptatt av det som skjer i nærmiljøet og ønsker at Larvik kommune skal være en attraktiv plass for alle og enhver.

 

Inger Marie Otterdal

Inger Marie Otterdal, 49 år

Adresse: Florenveien 38, 3265 Larvik

Jeg er helsesykepleier og er ansatt i Larvik kommune. Der jobber jeg som prosjektleder i et folkehelseprosjekt, og i skolehelsetjenesten med ungdom. På fritiden liker jeg å være aktiv på treningssenter eller ute i naturen. Jeg liker meg godt både i nærområdet ved Tveteneåsen der jeg bor, eller på hytta på fjellet eller ved sjøen. Familie og venner er viktige for meg. Jeg har vært kunde i Larvikbanken siden jeg var liten. 

 

Ole Martin Manvik

Ole Martin Manvik, 58 år

Adresse: Manvikveien 31, 3267 Larvik

Entreprenør, FRP-politiker og veteranbilentusiast. 

 

Roger Bakke

Roger Bakke, 56 år

Adresse: Vinjes vei 21, 3269 Larvik

Jeg er gift med Line Jørgensen Bakke og har to barn, Sander (26 år) og Mille Bakke (17 år). Jeg har vært kunde i Larvikbanken i hele mitt voksne liv. Jeg er i dag salgs- og markedssjef hos Bilservice i Larvik med ansvaret for salgsavdelingene i våre to nybil-anlegg i Larvik. Har vært i Bilservice i syv år. I tillegg er jeg styreleder i Dryss – Frøken B AS, som er min kones klesbutikk. Min fritid har alltid vært preget av mye sport, spesielt ballsport. Har tidligere vært aktiv håndballspiller for Fram og Halsen og vært engasjert som trener, lagleder, samt ulike styreverv i lokalklubbene i byen. Vi er en familie som liker å reise og oppleve nye ting.

 

Sigmund Foldvik
 
Sigmund Foldvik, 50 år

Adresse: Foldvikveien 53a, 3294 Stavern

Gift trebarnsfar. Eier og driver av Foldvik Familiepark.