Rådgivningskontoret holder til i Møllegaten 8 – et steinkast fra Farmandstredet. -Den sentrale plasseringen vår er med på å gjøre det enkelt for folk å stikke innom. Flere ser fordelen av et kjapt besøk i lunsjpausen sin, og det er gøy når noen sier at dette er den mest verdifulle lunsjpausen de noensinne har hatt!

I tiden fremover ser Harris-Christensen ikke bort fra at de trenger å bli flere ansatte. -Dersom vi vokser i samme takt som nå, må vi se etter flere ansatte. I så fall blir det snakk om noen som kjenner Tønsberg godt og som har solid bankerfaring. Alt blir så mye lettere når man har de rette folka. I tillegg er gode kundeopplevelser helt avgjørende, så det må være noen med glimt i øyet.

I august var Aktiv Eiendomsmegling klare for oppstart «vegg-i-vegg», og samarbeidet med meglerne har høy verdi. -Det er klart at et slikt samarbeid gir noen muligheter. I tillegg er det veldig praktisk for kundene. Ettersom vi er en mellomstor bank med korte beslutningsveier kan vi snu oss veldig raskt når folk trenger det. I en boligbyttesituasjon er det i noen tilfeller helt avgjørende å kunne by på drømmeboligen med trygghet om at finansieringen er i orden.

Larvikbanken har eksistert siden 1910, og satsingen i Tønsberg er en del av en strategi om å vokse utenfor Larviks kommunegrenser for å ha flere ben å stå på. Tønsberg har behov for en ekte lokalbank, og således er Larvikbankens posisjonering og timing svært god. Vi gleder oss til fortsettelsen og ønsker nye kunder hjertelig velkommen!