Etter vår oppfatning har Vestfoldbyen så langt ikke hatt en lokal sparebank tilstede. Nå ønsker vi å tilby banktjenester med fokus på tilrettelagt, god rådgivning og konkurransedyktige betingelser.

Som mange vet åpnet Larvikbanken et avdelingskontor i Tønsberg i januar 2019. Dette kontoret har gitt banken et ekstra bein å stå på, og ved å spre seg i flere markeder skapes vekst og ekstra trygghet for bankens fremtid. -Dette er viktig for oss, sier adm. banksjef Joachim Steinsett. Når vi nå velger å etablere et besøkskontor i Horten, gjøres dette på en forsiktig og tilpasset måte, slik at vi klarer å synliggjøre fordelene med lokalbank-konseptet. Min oppfatning er at mange setter stor pris på å ha en bank de kan snakke med, og det er intensjonen å tilby i Horten også.

Banklokalene i Horten er i dag åpne etter avtale av hensyn til smittevern og korona. -Ta kontakt med oss pr. telefon 33112800 eller på post@larvikbanken.no, så tar vi en god prat, sier avdelingsleder Johan Harris-Christensen. Harris-Christensen er selv bosatt i Horten, og har i lengre tid sett frem til å kunne åpne en ny bank i hjembyen.

Velkommen til oss!