Innskytere som er over 18 år, som har og i de siste seks måneder har hatt et innskudd i banken på minst 2 500 kroner, har stemmerett. Papirstemmer kan avgis i banken 13. og 14. februar.
 

BS
 

Bjørn Sandmæl, f. 1957 
Rekrutteringsrådgiver

Hvorfor jeg ønsker å være en del av generalforsamlingen:
Larvikbanken har vært en viktig del av mitt voksne liv . En bank jeg som privatkunde, har hatt et særdeles godt kundeforhold til i mer enn 20 år. Larvikbankens konsept med personlig rådgivning og nærhet til sine kunder, er unikt i Larvik. I forbindelse med mitt profesjonelle liv, har jeg i tillegg hatt den glede å bidra med rekrutteringsbistand i mange ansettelsesprosesser. Jeg har derfor fått god innsikt i bedriftens interne liv, bankens verdisett og alt det positive som banken står for i vårt lokalsamfunn.
Larvikbankens framtidsplaner gjør at det er ekstra interessant å få være en del av generalforsamlingen som representant for innskyterne. 

Mine fritidsinteresser – utover å være bestefar til 3 barnebarn – handler om min lidenskap for plukking av sopp. En lidenskap jeg gjerne deler med andre som har lyst til å bli god i dette faget. En ettermiddag i Kjoseskauen der målet er «skogens gull» (kantarell) og steinsopp, er godt for både kropp og sjel. 

Jeg er stort sett en ja-person som gjennom årene har medført en del verv på fritiden.

 

HS


Hilde Sannerholt, f. 1969
Selvstendig næringsdrivende

Bor på gård i Brunlanes, Larvik. Er sykepleier og selvstendig næringsdrivende innenfor bl.a. prosjektledelse og veiledning. Har allsidig yrkesbakgrunn, utdanning og kompetanse.  Synger i kor i Stavern og er generelt engasjert i frivilligheten. Jeg er styremedlem i Larvik kommunale boligstiftelse og har verv i Gjensidigestiftelsen.  Er samfunnsengasjert med fokus på gode oppvekst- og levekår, utvikling av lokalt næringsliv og frivillighetens rolle og rammevilkår i samfunnet. Det er viktig for meg at Larvikbanken opprettholder sin tilgjengelighet, utvikler gode kundeprodukter og funksjoner som møter behov og etterspørsel,  samt fortsatt blir en viktig samfunnsaktør med gode bidrag til lokalsamfunnet. Er medlem av generalforsamlingen nå og håper jeg er en verdig kandidat for gjenvalg til å representere oss som kunder i Larvikbanken. 

 

SB


Ståle Langfeldt Boye, f. 1970
Økonomisjef

Oppvokst på Frostvedt, men etablert på Østre Halsen siden 2006 med kone og barn. Utdannet revisor og har jobbet de siste 25 år på Labo. 20 av disse årene som økonomisjef og en del av ledelsesgruppen. Er via Labo engasjert som styremedlem i en rekke utbygningsselskaper.

På fritiden er jeg ofte å finne på golf- eller padelbanen. Har ellers stor interesse for hus og hage.

Larvikbanken er en svært viktig aktør i Larvik som bidrar aktivt til fellesskapet og lokalsamfunnet både for innbyggere og næringsliv. Inn i en svært spennende og usikker tid trenger vi en solid bank som tør å satse. Larvikbanken står ovenfor viktige valg og videre reise som jeg gjerne vil være med på. 

 

SMLN


Silje Marie Ljosland Norris, f. 1980
Eier, daglig leder og optiker

Bor på Steinsnes, Østre Halsen. Oppvokst på Langestrand. Flyttet hjem til Larvik i 2009 etter studer i Nederland og Kongsberg, og to år som optiker i Bergen. Kjøpte meg en halvpart av liten perle på Østre Halsen og har ikke tenkt til å flytte herfra.

Jag har vært en del av tidligere Forstanderskapet, nå Generalforsamlingen i Larvikbanken i noen år nå og synes det er spennende og gøy. Som både bedriftskunde og privatkunde i Larvikbanken er jeg ikke redd for å komme med synspunkter og meninger. 

Siden jeg driver butikk/klinikk i Larvik sentrum er jeg særs opptatt av Larviks ve og vel.
Ljosland Optikk blir forøvrig 75 år i år noe som selvfølgelig skal feires. Hovedfokus for meg om dagen er jobb. På fritiden liker jeg å snekre,  bygge og pusse opp. Noe som takket være Larvikbanken har vært mulig. Er veldig glad i verktøy og liker utfordringer. Generelt glad i å gå på tur og er spesielt glad i Kjose og vaflene på Langevannstua. Ingenting slår en god vaffel. 

 

JI


Jan Ingebrigtsen, f. 1980
Compliance Analyst

Kort om meg: 
43 år, innehar en dobbel mastergrad i «Master of Science in Business» og Executive Master of Management med spesialisering innen økonomistyring, strategi og internrevisjon. Har bred arbeidserfaring innen Governance, risk and Compliance (GRC) innen finans og eiendom. I dag jobber jeg i Group Internal Audit & Controlling i Jotun AS. Se også LinkedIn profil for mer informasjon.

Motivasjon som medlem av generalforsamlingen: 
Larvikbanken er en viktig hjørnestein for personer og bedrifter som har et stort hjerte for lokalsamfunnene i Vestfold. Jeg ønsker å være med å videreutvikle Larvikbanken fremover for å skape gode verdier og muligheter i vårt lokalsamfunn. 

Fritidsinteresser:
Har vært aktiv fotballspiller, men bruker mye av fritiden nå på å følge opp ungene på svømming, korps og orientering. Ellers blir det mye turer i nærområdet i helgene.

Tidligere verv og roller: 
2022 -            Styremedlem i IIA, Konferansekomiteen
2016 ‑ 2018 Styremedlem i Econa Oslo/Akershus
2014 ‑ 2019 Styreleder i NFKR, Region Østlandet - Oslo
2013 ‑ 2016 Styremedlem i Sport- og fritidsnettverket i Econa Oslo & Akershus
2013 ‑ 2014 Styremedlem i NFKR, Region Østlandet - Oslo
2012 ‑ 2014 Representant i Representantskapet - Econa
2012 ‑ 2013 Leder for Asker Sentrum Høyre

 

HAC


Hiam Al-Chirout, f. 1963
Lærer

Jeg heter Hiam Al-Chirout, født i Syria i 1963, flyttet  til Norge i 1991, startet å jobbe som tospråklig lærer siden 1993 til nå. Jeg er gift og har fire barn og to barnebarn. 

Jeg er en veldig aktiv dame og liker å forsøke alt nytt, særlig å bli kjent med norske samfunnet, derfor jeg deltok på mange norske organisasjoner for eksempel: Redd barna, Norsk folkehjelp og ikke minst delta i politikken for å oppleve demokrati som var en drøm for meg. Jeg er første vara i kommunestyret og Internasjonal leder for Larvik SV og Vestfold Fylket. 

Jeg etablerte Arabisk forening i Larvik for å kunne gi nye kommende god informasjon om Norge og deltakere gjennom aktiviteter føler seg integrert i nye landet. Jeg er nestleder i Vestfold Innvandrerråd. 

Jeg brenner for menneskerettigheter og  kjemper for flyktninger, siden jeg er fra Syria og er villig for å hjelpe syriske flyktninger, derfor jeg har reist mange ganger til Hellas, Syria og Tyrkia for å hjelpe dem.
Jeg har etablert i 2013  en organisasjon for humanitær hjelp som heter Save Life, vi klarte å hjelpe mange tusen flyktninger i Syria og andre land.   

Fritidsinteresser: lese bøker, liker teater og gå på kino, reise til nye land og jobbe med barn og gamle mennesker. 

Verv/annet av betydning: Redd barna for meg er beste organisasjon som jeg kan bidra for å hjelpe nye kommende barn for å trives i Norge gjennom aktiviteter som jeg gjennomfører.

 

KF


Kristian Fremstad, f. 2003
Student

Jeg ønsker å være en del av generalforsamlingen fordi jeg er interessert i både bank og finans i lokalmiljøet. I tillegg mener jeg at generalforsamlingen i min lokalbank skal ha mennesker med ulik bakgrunn og erfaring. Derfor mener jeg at med min bakgrunn, interesser og erfaringer kan komme godt med, både ved å skape tillit, men også for å kunne representere den yngre generasjonen som også er en del av vår lokalbank.

I tillegg som jeg håper at jeg kan ta med meg disse erfaringene og kunnskapen i fremtidige studier og jobb. Jeg planlegger å starte med økonomistudier til høsten. 

På min fritid liker jeg å trene langrenn. Jeg har gått på ski hele livet og konkurrer fortsatt på nasjonalt juniornivå. Dette er en lidenskap som jeg også tror kan komme godt med i jobben på grunn av dedikasjonen, rutinen og seriøsiteten den har. Samtidig liker jeg å tilbringe tid med venner og familie. I tillegg liker jeg å lese bøker hvor Jørn Lier Horst sin krimserie er min favoritt. 

 

SSH


Silje Sørlie Holhjem, f. 1985
Advokat

Jeg ønsker å være en del av generalforsamlingen i Larvikbanken fordi jeg setter stor pris på Larvikbankens bidrag til Larvik og lokalsamfunnet. Det er en lokalbank med hjerte for kundene og det lokale og som er tilgjengelig for sine kunder. Jeg ønsker å vite mer om bankens indre liv, men håper og tror også at jeg kan bidra med noe inn i organisasjonen ved min erfaring.  Jeg ser på bankens fremtidige mulige sammenslåing med Andebu Sparebank og Skagerrak Sparebank som en spennende prosess, som jeg ønsker å delta i. 

På fritiden er jeg glad i å være ute i naturen, gå turer, trene, musikk, ski og båtliv.  

Jeg har erfaring fra styrearbeid og foreningsliv. Jeg sitter i generalforsamling og styre i aksjeselskap og forening. Jeg har også verv i FAU/SU i skolen. Som selvstendig næringsdrivende advokat i Larvik har jeg kontakt med mange mennesker og er involvert i mange ulike bransjer, investeringer og transaksjoner. Med familie og barn følger også tilknytning til ulike lag og foreninger, barnehage og skole.    

 

TLT


Tony Lund Tjelle, f. 1967
Key Account Manager

Med meg får dere en ungdommelig, utadvendt, blid og hyggelig omsorgsperson på 55 med en god del livserfaring. 

Født i Trondheim og er trønder, men bodd i Larvik siden tidlig 80-tallet, er bosatt midt i Larvik. 

Har alltid jobbet med salg og levert topp resultater i alle år innen byggebransjen, er p.t. ansatt som Key Account i Mestergruppen. 

Vært styre-representant og leder i Sporty il Verningen, Kongelig Norsk Automobilklubb Vestfold, Grenland Flyklubb og Norges Bilsportsforbund rallycross seksjonen, satt som leder og dro Norge inn som beste arrangør i VM rallycross. 

Har p.t. flere flotte fritidsaktiviteter, er instruktør og flyr med småfly på Geiteryggen, løpsleder og jury i motorsport, toppturer, isbading, ski og snowboard, lett løping og sykling. Har deltatt på den store styrkeprøven Trondheim-Oslo, Wasaloppet flere ganger og liker generelt å holde meg i form. 

Stiller på vegne av folket som kandidat til innskytervalget i Larvikbanken da dette virker både spennende og samtidig blir noe nytt for min del. 

 

JHL


Julie Heide Lund, f. 1990
Merkevaresjef

Jeg har nylig flyttet tilbake til Larvik og ønsker å engasjere meg i det lokale næringslivet. Jeg har vært kunde i Larvikbanken i alle år, og ser med stor interesse på muligheten til å bli med i bankens generalforsamling. Dette både for å tilby min erfaring og for å lære. Jeg har en mastergrad i markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI i Oslo, jobber som merkevaresjef i Mills, og har lang erfaring innenfor strategisk merkevarebygging. Jeg tilbringer min fritid sammen med mann, barn og gode venner, og er glad i friluftsliv og trening. 

 

CHV


Christopher Hovdan Vik, f. 1988
Økonomisjef

Larvikbanken er en meget viktig aktør for lokalsamfunnet, og har stor påvirkning på både mennesker og på næringslivet. Jeg ønsker å stille til valg fordi jeg vil bruke min bakgrunn og kunnskap til å påvirke valgene banken gjør, slik at banken kan bidra med det de kan til at alle deler av samfunnet skal lykkes. Bankene går spennende tider i møte med den nye hverdagen knyttet til digitalisering og bærekraft, og jeg ønsker også å bidra til at generalforsamlingen fatter fremtidsrettede og gode valg. Har vært totalkunde i Larvikbanken hele livet, dermed har jeg god kunnskap om hvilke tjenester banken tilbyr samt hvordan banken jobber. Jeg opplever de ansatte i banken som kunnskapsrike, gode rådgivere og ikke minst hyggelige. 

Jeg er 34 år og bor i Sandefjord med samboer og to barn. Til daglig jobber jeg som økonomisjef i et entreprenørselskap, der jeg er vant til å forholde meg til formelle krav og rapportering til styrer o.l. Mine fritidsinteresser er håndball, fotball og ski. Har hatt gleden av å trene barn og unge i håndball en årrekke, noe jeg gleder meg til å snart ta fatt på en ny periode med. 

 

UEH


Unn Elisabeth Hvaara, f. 1964
Butikkleder

Jeg er 58 år gammel og har to barn og seks barnebarn. Interessen for økonomi har vel alltid vært der, men det er først de siste årene at jeg virkelig har blitt interessert. Nettopp av den grunn har jeg lyst på en plass i generalforsamlingen til Larvikbanken. 

I min jobb som butikkleder på Jernia Nordbyen har jeg ansvaret for butikkens økonomi og drift og dette har vel smittet over på min private økonomi også. Mye skjer i vår økonomi i disse dager og det er derfor viktig å være bevisst på hva en bruker penger på. 

På fritiden liker jeg å holde på med oppussing  og hagearbeid og er aktiv i Odd Fellow, der jeg har et verv. Har også tidligere vært kasserer i Langestrands Nyttige Selskab.