Valgkomitéens
innstilling

Kortfattet presentasjon av kandidatene

1


Olav Rønneberg

Olav Rønneberg - født 1971

Jeg er lykkelig gift, venter straks barn nr 2, og er derfor på flyttefot fra mitt kjære Larvik sentrum til idylliske Grevle i Brunlanes (rett utenfor Stavern). Jeg jobber som markedskontakt i NAV Larvik, en jobb som gjør at jeg kommer i kontakt med, og hjelper mange interessante mennesker, noe jeg trives veldig godt med. Jeg er generelt opptatt av lokalsamfunnet, og ønsker at Larvik skal være verden beste kommune å bo i. Da er det viktig å ha en kompetent lokalbank som kjenner kommunen, som kjenner innbyggerne, og som bidrar til økt vekst, trygghet og trivsel for alle. På fritiden er jeg litt over middels interessert i musikk, samt arrangerer quiz og slikt.

2


Tonje Tanum

Tonje Tanum - født 1981

Jeg har vært ansatt som Økonomisjef/Controller og IT-ansvarlig hos listverkshøvleriet Combiwood Barkevik AS siden 2015. Jeg har en morsom og veldig variert jobb med mange utfordringer og ulike oppgaver. Fra 2004 til 2015 jobbet jeg med revisjon av mange ulike bransjer og firmastørrelser som manager i KPMG. Jeg er utdannet revisor ved høyskolen i Bø i Telemark 2001-2004, og gikk høyere revisorstudiet (MRR) ved handelshøyskolen i Bergen 2007/2008 for å bli statsautorisert revisor, autorisasjonen som revisor fikk jeg etter praktisk prøve i 2010.  Jeg er gift og sammen har vi to barn, og alle liker turer i skog og mark eller ved vannet. Jeg er glad i fart og spenning, men kan også slappe av hjemme med en god bok eller strikketøy. Jeg er også veldig glad i å bake og lage mat.

3


Bjørn Walle

Bjørn Walle - født 1950

Jeg er gift, har 2 barn og 4 barnebarn. Bortsett fra studieår i Bergen, så har jeg bodd resten av livet i Larvik. En flott kommune for store og små etter min mening. Er utdannet økonom, har jobbet 15 år i det offentlige, bl.a. 5 år som fylkesrådmann. De resterende år av mitt yrkesliv har jeg jobbet i bank og finans, bl.a. som konserndirektør i Gjensidige forsikring og Sparebanken Nor. Har styreerfaring  fra ulike bransjer, og er pr. dato styreleder ved Sørlandet Sykehus, iFokus og Jotron. Har sittet 4 år i bankens forstanderskap - det siste året som leder. Håper at jeg får anledning til å fortsette en periode til. Jeg er samfunnsengasjert, idrettsinteressert og spiller litt bridge på fritiden. I tillegg bruker jeg noen timer hver måned med å følge kamper med mine to fotballinteresserte barnebarn.

4


Karolina Smreczak

Karolina Maria Smreczak - født 1995

Jeg ønsker å stille som kandidat til Larvikbankens forstanderskap grunnet sterk personlig interesse for bank og finans. Jeg er utdannet økonom fra Griffith University i Australia. Videre jobber jeg også med å hjelpe mennesker som har havnet i økonomisk uføre. Med dette til grunn vil jeg påstå at lokalbanken(e) kan og bør være med på å øke samfunnskunnskap rundt personlig økonomi, spesielt blant unge. Jeg er oppvokst i Larvik og kan av egen erfaring se mye forbedringspotensial rundt den økonomiske utviklingen – samt etterspørselen for kunnskapsdeling rundt ulike spareformer, investeringer og økonomisk veiledning blant unge. 

5


Endre Tanggaard

Endre Tanggaard - født 1961

Jobber som rådgiver i Larvik kommune og er 59 år. Fritiden min bruker jeg gjerne på familien min på Hummerbakken ved Stavern og kjæresten min i Trondheim. I tillegg liker jeg å være litt «hobbysnekker», tilbringe tid ute, samt å ta noen mosjonsrunder i uka. Så er jeg engasjert i «Tvisteins venner» og har vært med i drivergruppen en 10 års tid. Fyret er nå ferdig renovert og det er mulig for alle å gjøre avtaler for overnatting. Trygghet og tillit er sentrale begrep for en lokalbank, noe som igjen skaper gode relasjoner for å opprettholde og utvikle lokalt næringsliv. Resultatet av slike relasjoner sikrer arbeidsplasser. Samtidig er det å ha kjennskap til den enkelte privatkunde viktig, slik at lokalbanken kan gi råd basert på å se den økonomiske helheten til den enkelte.

6


Inger Svensson

Inger Svenssson - født 1964

Jeg er autorisert regnskapsfører og revisor med interesse og engasjement for byen vår, Larvik. Her har vi flotte naturgitte omgivelser for aktiviteter ved både hav, sjø, skog og fjell men også masse kulturtilbud. Og da er det viktig at vi også har en bank som er lokal. Som eneste bank i Larvik betaler faktisk Larvikbanken skatt til Larvik - og det kommer jo oss alle til gode.:)

7


Herman Sannerholt

Herman Sannerholt - født 1997

Oppvokst i Brunlanes, bor f.t. i Oslo. Er utdannet økonom fra BI og jobber som økonomisjef i et innovativt oppstartsfirma. Er engasjert politiker i Vestfold og Telemark Fylkeskommune. Larvikbanken har vært min støttespiller gjennom hele livet. Jeg brenner for at unge skal se nytten av ulike spareformer og å investere i egen bolig. Håper å kunne være Larvikbankens ambassadør i det yngre kundesegmentet.

8


Merete Letnes Rød

Merete Letnes Rød - født 1982

Jeg har en bachelor i psykologi med fordypning i organisasjonspsykologi fra UiO og en årsenhet i organisasjon og ledelse fra HiO. Jeg har jobbet i HR i tråd med utdannelsen min siden 2009 i alt fra store private selskap som Optimera til statlige som Politiets IKT-tjenester og Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap. I dag jobber jeg i HR i Larvik kommune. Før jeg begynte å jobbe med HR har jeg jobbet for både hovedkontoret til ICA og Microsoft. Jeg er glad i trening og driver med alt fra tennis, yoga til styrke- og kondisjonstrening. Står gjerne på brett og langrenn når det er forhold til det. Ellers er jeg glad i å være sammen med familie og venner på fritiden og ha en aktiv hverdag. Jeg sitter også i styret i borettslaget jeg bor i.

9


David Andersen

David Bacelar Andersen - født 1972

Utdannet ved NTH/NTNU som reservoaringeniør i 1996. Jobbet som vitenskaplig assistent ved NTNU. Har jobbet 8 år med styresystemet for boring i selskapet Baker Hughes Inteq, hvorav 6 år offshore, ett år i Houston og ett år i Stavanger. Begynte å jobbe på hovekontoret i Statoil i 2005. Har hatt mange ulike stillinger i Statoil / Equinor (boreingeniør, boreleder, ledende boreingeniør og prosjekt manager). Har jobbet med felt utvikling av det store Mariner-feltet i UK i 4 år (mye jobbing med anbud og evaluering av anbud for boretjenester). Har også jobbet med felt utvikling av North Komsomolskøye tungolje- feltet i Russland. Jobber nå som borelder offshore på Osebergfeltet. Har også jobbet ca 5 år med leteboring i Statoil / Equinor. Interesser: Dataprogrammering, bøker, husbygging / oppussing, politikk, krypto currencies, familie og venner. Er gift med Rosane fra Brasil og vi har 3 barn (11,13,16) og bor i Nevlunghavn. Snakker flytende portugisisk.

10


Camilla Haugene

Camilla Haugene - født 1978

Jeg er utdannet omsorgsarbeider, lærer i helse og sosialfag og har master i sosialfag. Har arbeidserfaring fra helsetjenesten, og jobber nå med kommunal boligforvaltning. Jeg har to barn som også er kunder i Larvikbanken. Vi sparer i fond, og er interessert i sparing og gode økonomiske løsninger. Jeg har hus og hytte, noe som er en stor del av mine fritidsaktiviteter.